7.8/10

pel

Vlot, tevreden, degelijke produkten

duidelijke, goedwerkende website. Snelle levering.

S Wismans

Ik ben bij Senso-Care terecht gekomen,omdat ik voor onze zoon op zoek was naar een time timer en deze bij jullie het goedkoopst was. Ik kende Senso-Care nog niet, maar doordat jullie site er... Ik ben bij Senso-Care terecht gekomen,omdat ik voor onze zoon op zoek was naar een time timer en deze bij jullie het goedkoopst was. Ik kende Senso-Care nog niet, maar doordat jullie site er professioneel uit zag, gaf mij wel het gevoel dat jullie een betrouwbare webshop is.

Geen verzendkosten vanaf 20 euro

n.v.t

Inge Maes

Zeer goed

Stipt en correct

Cornelis de Koning

Mijn keuze een teenschaar te kopen waarbij ik me minder moet bukken is een vergissing van MIJ geweest. De schaar is goed maar voor mijn doel niet geschikt. Bij de eerste knip verwondde ik mijn teen... Mijn keuze een teenschaar te kopen waarbij ik me minder moet bukken is een vergissing van MIJ geweest. De schaar is goed maar voor mijn doel niet geschikt. Bij de eerste knip verwondde ik mijn teen al. Dit lgt niet aan jullie product maar aan mij.

allemaal naar tevredenheid

neen

Inge Maes

Zeer goed

Stipt en correct

Breda West

Fijne snelle levering van kwalitatieve producten

groot assortiment van verschillende prijzen

Michelle Brouwer

Ik ben echt heel goed geholpen bij het maken van de juiste keuze van een van de producten. Dit maak je niet zo snel mee wanneer je iets online besteld. Ik ben echt zeer te spreken over de... Ik ben echt heel goed geholpen bij het maken van de juiste keuze van een van de producten. Dit maak je niet zo snel mee wanneer je iets online besteld. Ik ben echt zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van Senso-Care

Klantvriendelijkheid en reactiesnelheid.

Vivien Plomp

Fijne webwinkel, met ruim assortiment.

Fijn ruim assortiment. Voor 'nieuwe' ouders ook zeer fijn dat alles makkelijk te vinden is. Dankzij de handige categorieën lijst, kun je snel en makkelijk onder bepaalde dingen zoeken.

Geen.

SBO De Koppeling

Wij hebben drukvestjes besteld. De kinderen vinden ze geweldig, en hebben ze graag aan. Je ziet de verandering.

De snelheid van de bestelling is erg prettig.