Top service als ik mijn doorverteld waar ik zijn gerief heb bestel is hij blij komt snel aan en geen vergissingen
Het geleverde product is zeer goed, zijn maxi zandlopers.
Dat weet ik niet, wel de goedkoopste.
Niet nodig.
Vind ze levens gevaarlijk voor een bank . Heb ze niet meer in gebruik.
TYPE speelgoed
Misschien meer adverteren jullie zijn niet zo bekent bij de mensen die bij de speelgoed zaken komen ik bedoel jullie speelgoed is zijn geld waard omdat het een ontwikkelings prikel geeft
Ik heb nog steeds geen bestelling mogen ontvangen en krijg geen reactie op mijn mail hierover
Producten die geleverd werden waren in het echt een stuk minder dan ze op de website leken.
groot assortiment
producten komen op website duidelijk anders over dan in de realiteit
Niet zo'n beste eerste ervaring met Senso-Care!
Bestelling was zo gebeurd, maar het retourneren en geld terug ontvangen gaf nogal problemen en leverde véél irritatie op!
Onderscheidt zich niet van andere leveranciers.
Klantvriendelijker worden en reageren op mail!
De wiebelkussens bevallen goed, echter de TOGU opblaaspomp niet. Pomp arriveerde samen met de kussens, echter bleek de naald kapot in de pomp in te zitten. Mail gestuurd met foto's, geen reactie....
Bestel-/ en betaalgemak
Klachtafhandeling kan een stuk beter! Senso-Care vroeg om foto's na contact te hebben gezocht over kapotte naald van opblaaspomp. Een week later na de contact, nog steeds geen reactie op mail met...