7.8/10

Ton Schilderman

Prima en vlot no nonsense bestelproces

snelheid, bestelgemak,

Specifieke info over de afmetingen, materiaal , gewicht etc van de te bestellen producten kan beter / vollediger

T. de Vries

Ik bestelde potloodgrips voor mijn moeder. Omdat de levering wel erg lang uitbleef, geapped en gemaild, zonder antwoord te ontvangen. Pas na een tweede, dringender mail werd ik teruggebeld met de... Ik bestelde potloodgrips voor mijn moeder. Omdat de levering wel erg lang uitbleef, geapped en gemaild, zonder antwoord te ontvangen. Pas na een tweede, dringender mail werd ik teruggebeld met de uitleg over leveringsproblemen.

de prijs - kwaliteit verhouding is prima. Dat was ook de reden om te bestellen.

in mijn geval had de communicatie wel beter gekund. Ik begon me af te vragen of ik mijn bestelling ooit nog zou ontvangen, of dat ik was opgelicht, omdat ik niets ontving, en ook geen antwoord kreeg... in mijn geval had de communicatie wel beter gekund. Ik begon me af te vragen of ik mijn bestelling ooit nog zou ontvangen, of dat ik was opgelicht, omdat ik niets ontving, en ook geen antwoord kreeg op vragen erover. De uiteindelijke toelichting verklaarde veel, maar had eigenlijk veel sneller en proaktief gegeven moeten worden.

Lageweg

Snelle levering en netjes verpakt.
Het product is zoals omschreven.

Gratis verzendkosten vanaf een lager bedrag.

Goede service... snelle levering

Andre van Hilten

Matig

IK heb berichtje gestuurd dat het bestelde artikel te laag is en of ik hem kan omruilen voor een groter model. Tot op heden geen reactie mogen ontvangen

Beste Andre,
Beste Andre,
Dank voor je feedback. We hebben elkaar zojuist al even telefonisch gesproken en we zien graag je mail opnieuw tegemoet want (zoals aangegeven) helaas kunnen we geen bericht van je vinden. We zullen op je mail antwoorden met alle informatie die je nodig hebt om een product te ruilen.

Dimitry

Bestelling was niet kompleet en probeer al meer dan een week een reactie te krijgen op mijn onvolledige bestelling maar nog steeds geen antwoord.

Beste,
We hebben inderdaad de Pictogrammen Thuis voor Time Timer vergeten mee te sturen, waarvoor onze excuses. De set pictogrammen gaat vandaag nog op de bus!
Vriendelijke...
Beste,

Praktijk dUrv -psychomotorische therapie

Duidelijke en overzichtelijke informatie van de website.
Vlotte levering/afhandeling.

G. b.

Te weinig ervaring agv 1 bestelling.

Fysiotherapie Bantuan

Geen idee

Middin

Matig tot slecht

geen opvallende sterke punten

Ik heb telefonisch contact opgenomen betreffende een product. De medewerker die ik sprak had hier geen antwoord op en adviseerde mij een email te sturen. Prima. Echter 3 weken later heb ik nog geen... Ik heb telefonisch contact opgenomen betreffende een product. De medewerker die ik sprak had hier geen antwoord op en adviseerde mij een email te sturen. Prima. Echter 3 weken later heb ik nog geen antwoord op de email.
Ik proef geen urgentie, het hulpmiddel dat ik wil hebben is van belang voor het welzijn van mijn cliënt. Ik vraag me sterk af of medewerkers voldoende besef hebben van het belang van jullie producten voor de cliëntengroep aan wie zij leveren.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. We hebben elkaar inmiddels al telefonisch gesproken en de gevraagde informatie meteen gemaild. Mocht je in de toekomst weer een urgente vraag hebben, neem dan gerust... Hartelijk dank voor je feedback. We hebben elkaar inmiddels al telefonisch gesproken en de gevraagde informatie meteen gemaild. Mocht je in de toekomst weer een urgente vraag hebben, neem dan gerust telefonisch contact op, dat is altijd sneller!