7.8/10

Voortvarend

uitgebreid assortiment

spelenderwijsmetina

Prima, niets bijzonders te melden

mooi assortiment, duidelijke website, fijne praktische indeling

ik heb geen factuur of bevestigingsmail gekregen wat ik wel wat vreemd vond.

Ingrid

Niet slecht kan beter

Website en bestellen duidelijk en simpel

Levering was een week onderweg.
Geen of laat reactie op mijn mail.
Alleen kopie factuur ontvangen.

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,
Hartelijk dank voor je review. We bestellen deze materialen eens per week, op maandag, bij onze leverancier. Omdat we jouw bestelling op woensdag ontvingen, moesten we dus wachten tot de maandag daarop. Het kussen wat we daarna op dinsdag binnen kregen is meteen verstuurd en de dag daarna bezorgd.

S.M

Bestelling ging vrij makkelijk maar helaas nog niks binnengekregen

klanten informeren als iets verkeerd gaat met hun bestelling. Ik kreeg pas info nadat ik zelf heb gebeld. Hopelijk komt mijn bestelling deze week binnen

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. Helaas is de levering van Rubens Barn poppen inderdaad vertraagd. Er is hier veel vraag naar de laatste tijd. We kunnen je echter vertellen dat de pop er deze week... Hartelijk dank voor je feedback. Helaas is de levering van Rubens Barn poppen inderdaad vertraagd. Er is hier veel vraag naar de laatste tijd. We kunnen je echter vertellen dat de pop er deze week aankomt!

Jongman

Niet zo goed slechte communicatie

Bestel gemak

Heb nooit reactie gekregen op mijn mail
En ik ben nooit geïnformeerd over mijn bestelling
En ik heb ook geen bevestiging gekregen van mijn bestelling

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. We horen van verschillende kanten dat onze mails niet altijd aankomen of in de spam verdwijnen. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt zodat dit niet meer... Hartelijk dank voor je feedback. We horen van verschillende kanten dat onze mails niet altijd aankomen of in de spam verdwijnen. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt zodat dit niet meer voorkomt. Je bestelling is gelukkig wel aangekomen!

Ad van Gorp

Na drie weken nog niets ontvangen. Alleen telefoontje dat het wat later werd, daarna niets meer.

Beste Ad,
Beste Ad,
Hartelijk dank voor je feedback. Helaas is er nog steeds een groot tekort bij onze leveranciers aan materialen die te maken hebben met sport, fitness en gezondheid. Het lijkt wel of iedereen thuis met gewichten in de weer is. Gelukkig is jouw bestelling inmiddels bezorgd!
Senso-Care

Artikel was niet afgestuurd. Pas na reactie van mijn kant werd het artikel dezelfde dag nog verstuurd.
Totaal geen reactie op de late verzending of excuses.
Zeer onprofessioneel.

Leuke artikelen

Verzendproces

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. We hebben helaas langer moeten wachten op een levering door onze Engelse leverancier dan verwacht. Onze excuses voor de vertraging.
Vriendelijke...

Tamara

Eerste keer besteld, ben erg tevreden.

L. Capibara

Top ??

Prachtige spullen. Duurzaam ook.

P

A.J. de Jong

Eerste keer dat ik iets besteld heb.
Levering duurde erg lang, ik wist niet meer wat ik besteld had.

Weet ik niet. Geen vergelijkingsmateriaal

Snellere levering