Acceptatie van het bestand bij de bank
8.2/10
Helpdesk
Gebruiksvriendelijkheid van de tool
8.2/10

Als je eenmaal weet hoe het hele proces werkt is het goed te doen.

Reactie SEPAtool.nl:

Hartelijk dank voor uw review.
Hartelijk dank voor uw review.
We herkennen inderdaad uw genoemde verbeterpunten. In eerste instantie is SEPAtool gemaakt voor gebruikers die al reeds kennis hebben van de gehele incassoprocedure. We zien hierin inderdaad een verschuiving dat ook gebruikers zonder kennis graag gebruik willen maken van de tool. We hebben uw suggestie genoteerd en proberen hier een gevolg aan te geven. ^HG

Zeer goede tool voor wie zoals wij geen ervaring hadden met SEPA Batches

Reactie SEPAtool.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Jammer dat u een onvoldoende heeft gegeven voor de helpdesk. U geeft aan dat bereikbaarheid slecht is en we krijgen het vermoeden dat u naar 24/7 ondersteuning... Hartelijk dank voor uw mooie review. Jammer dat u een onvoldoende heeft gegeven voor de helpdesk. U geeft aan dat bereikbaarheid slecht is en we krijgen het vermoeden dat u naar 24/7 ondersteuning verlangt. U heeft ons namelijk proberen te bereiken rond 20:30. Op dat moment is ons bedrijf gesloten. Tijdens kantoortijden proberen we klaar te staan voor hulp. Mochten we niet aanwezig zijn is het altijd mogelijk om een e-mail of voicemail achter te laten. Deze krijgen altijd opvolging. We hebben overigens nog gereageerd op uw tweet, maar daarop geen reactie meer mogen ontvangen. Ik vertrouw erop dat daarom uw hulpvraag er niet meer is. Mocht dat nog wel zijn, dan staan we graag voor u klaar. ^HG

In eerste instantie dacht ik dat een sepa bestand gewoon bij de ING gemaakt kon worden. Bleek dus van niet, al snel op jullie site terecht gekomen. Door de uitleg-video was het eenvoudig om het... In eerste instantie dacht ik dat een sepa bestand gewoon bij de ING gemaakt kon worden. Bleek dus van niet, al snel op jullie site terecht gekomen. Door de uitleg-video was het eenvoudig om het bestand te maken. Prima dus !

I. Nannings

Heel fijn begrijpelijk programma!

Supp.ver. FC Twente Oost Gelre

Mooie tool die goed werkt voor het doel waarvoor we hem nodig hebben, maar spijtig dat ik 14 euro kwijt ben omdat ik het budget niet heb kunnen gebruiken binnen 1 jaar!

Reactie SEPAtool.nl:

Ik heb even naar uw situatie gekeken. Het klopt dat het tegoed verloopt na een jaar. Echter ik zag dat u het eerste jaar meer had opgewaardeerd dan het echte minimum van 11 euro ex. BTW. Dat is die... Ik heb even naar uw situatie gekeken. Het klopt dat het tegoed verloopt na een jaar. Echter ik zag dat u het eerste jaar meer had opgewaardeerd dan het echte minimum van 11 euro ex. BTW. Dat is die 14 euro die u noemt. Hiervoor willen we graag coulance toepassen. Die genoemde 14 euro is nu in uw account bijgeschreven en omdat u recentelijk opgewaardeerd hebt (en dus al een jaar vooruit kunt), hebben we de verloopdatum van het coulancetegoed op 01-01-2019 gezet. Ik hoop dat uw tevredenheid daarmee een stukje teruggekomen is en ik wens u nog veel plezier en gemak met SEPAtool.nl. ^HG

Schaapskudde Epe-Heerdd

Doet wat het moet doen.

Makkelijk te gebruiken

Stichting Henrick Baderorgel

Helder en duidelijk tool. Recht voor zijn raap, helder en eenvoudig.

Fijn en duidelijk programma

Prima werkende tool. Doet wat het belooft.