Prettige ervaring. Goeie ontvangst en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. En tips gekregen wat we het beste kunnen doen.
Dine
Bastiaanse
Deskundig echte professionals
J. Bierkens
Prettig, niet te formeel
NB
Heel prettig! Zeer vakkundig, meedenkend, harde werkers en informeel contact ;).
dick
Er staat nog steeds een behandeling open en er wordt totaal niet meer gereageerd op mijn vragen
M.Timmers
Vervelende ervaring met deze notaris. i.v.m. verkoop van ouderlijk huis. Als verkopende partij alle gevraagde gegevens in april al doorgegeven en daarna niets meer gehoord. Vervolgens moesten we er...Vervelende ervaring met deze notaris. i.v.m. verkoop van ouderlijk huis. Als verkopende partij alle gevraagde gegevens in april al doorgegeven en daarna niets meer gehoord. Vervolgens moesten we er zelf achteraan en waren ze het hele dossier vergeten. Daarvoor kregen we geen excuses, sterker nog toen we een paar vragen hadden, kregen we geen antwoord via de mail. Tijdens een telefoongesprek werden we zelfs afpoeiert op een nare manier, en dat terwijl het ging om het ouderlijk huis, een gevoelige kwestie, waarbij we geen enkele empathie ervoeren.
Bob vd Buijs
Afspraken niet nakomen Moeilijk of niet bereikbaar Langzaam