Deskundigheid medewerkers
Behandelen van de akte
Ontvangst op kantoor
Communicatie met de medewerkers

Angelique

Entree komt erg rommelig ove. Ik moest twee maal naar kantoor om twee machtiging te tekenen terwijl dat ook in 1 keer mogelijk was geweest als men alerter was geweest.

Joep van Dun

Nu ik mijn eigen review terugzie, vind ik dat ik het kantoor echt tekort heb gedaan. Want we hebben juist fantastische ervaringen met het kantoor. Te snel invullen kan leiden tot een onbedoeld... Nu ik mijn eigen review terugzie, vind ik dat ik het kantoor echt tekort heb gedaan. Want we hebben juist fantastische ervaringen met het kantoor. Te snel invullen kan leiden tot een onbedoeld verkeerd beeld.

Antoine Douven

Prettig

Keurig ontvangen

X

No nonsens en geeft je een welkom gevoel.

Betrokken en goede dienstverlening

Maarten Huygens

Ontspannen, vrolijk, goed geïnformeerd, ter zake kundig, al jaren een erg goed contact met Tiemen!

Redelijk goed. Communicatie kan beter ten aanzien van afspraak (stond gepland zonder overleg) en hebben zelf moeten navragen hoe status was ten aanzien van financiering en wanneer we draft akte... Redelijk goed. Communicatie kan beter ten aanzien van afspraak (stond gepland zonder overleg) en hebben zelf moeten navragen hoe status was ten aanzien van financiering en wanneer we draft akte konden ontvangen.

Uitstekend, goede dienstverlening.

Ga zo door, erg aangenaam