Ik kwam als laatste aan, dus werd ontvangen door kopers. Men vroeg nog wel om mijn identiteit. Er werd aan mij niets vermeld dat het verlaat was. Door Notaris goed ontvangen, en gevraagd wat we...Ik kwam als laatste aan, dus werd ontvangen door kopers. Men vroeg nog wel om mijn identiteit. Er werd aan mij niets vermeld dat het verlaat was. Door Notaris goed ontvangen, en gevraagd wat we wilde drinken. Koffie werd bezorgd toen akte bijna door genomen was, wat uit eindelijk betekende dat ik koffie nog niet op had toen we ruimte moesten verlaten. Heb staande aan de receptie mijn koffie nog moeten nuttige. Dat vond ik een beetje vreemd.
A. J.J. M. Rombouts
Overdracht huis en testament
Van ginneken
Zeer tevreden.
Evelien
Vriendelijk en op een nette manier geholpen. Het enige wat we jammer vonden is dat we na verschillende e-mails geen reactie hadden vernomen. Na een telefoontje bleek de betreffende persoon er...Vriendelijk en op een nette manier geholpen. Het enige wat we jammer vonden is dat we na verschillende e-mails geen reactie hadden vernomen. Na een telefoontje bleek de betreffende persoon er mee bezig te zijn, wat erg prettig was (we hadden namelijk verzocht om de rekening zsm te krijgen ivm vakantie). Ruim op tijd de rekening gekregen maar een mailtje dat iemand er mee bezig was zou fijn zijn geweest.
Vriendelijke sfeer
Goed.
Duidelijke communicatie en bij vragen snelle reactie.