Deskundigheid medewerkers
Behandelen van de akte
Ontvangst op kantoor
Communicatie met de medewerkers

Ik voelde me erg op mijn gemak bij de notaris alsof hij mijn gelijke was. Hij heeft alles heel begrijpelijk uitgelegd. Heel tevreden mee

Prima, gastvrij en relaxed.

Het Kadehuis C.V.

Slordig met het mailcontact en wij moesten zelf overal achteraan zitten (bv. verkeerd bankrekeningnummer waar wij het geld op moesten ontvangen, terwijl ik het goede bankrekeningnummer uitdrukkelijk... Slordig met het mailcontact en wij moesten zelf overal achteraan zitten (bv. verkeerd bankrekeningnummer waar wij het geld op moesten ontvangen, terwijl ik het goede bankrekeningnummer uitdrukkelijk gemaild had!).

Vriendelijk en professioneel. Wij hadden aan de behandelend en notaris en een medewerker gevraagd of de betaling vanaf jullie derdengeldrekening met enige voorrang zou kunnen plaatsvinden. We waren... Vriendelijk en professioneel. Wij hadden aan de behandelend en notaris en een medewerker gevraagd of de betaling vanaf jullie derdengeldrekening met enige voorrang zou kunnen plaatsvinden. We waren op de hoogte van de standaard 2 werkdagen maar verzochten om het - indien mogelijk - sneller te doen. Toegezegd werd om hiernaar te kijken. Uiteindelijk bleek boekhoudster (die betaling moest doen) van niets te weten. Kennelijk was ons verzoek niet op de juiste plaats terecht gekomen.

Tom van Eijk

Het passeren van mijn gekochte huis is uiterst snel behandeld door Seydlitz. De akte was goed opgesteld.
Het daadwerkelijke passeren was uiterst prettig en zeer open/low-key, zonder...
Het daadwerkelijke passeren was uiterst prettig en zeer open/low-key, zonder formaliteiten. Erg fijn!

Veerle suijkerbuijk-Teppema

Deskundig en vriendelijkheid!