De secretaressen verdienen een tien met een griffel. Toen ik de eerste maal bij u op bezoek zou komen kon ik de ingang niet vinden. De GPS werkte niet goed door alle wegomleggingen aan de overzijde...De secretaressen verdienen een tien met een griffel. Toen ik de eerste maal bij u op bezoek zou komen kon ik de ingang niet vinden. De GPS werkte niet goed door alle wegomleggingen aan de overzijde van uw pand, En het regende pijpenstelen/ Uw secretaresse heeft mij ondanks de tegen de juiste weg gewezen zodat ik met haar aanwijzingen en haar paraplu veilig kon parkeren en arriveren. Applaus! Uw notaris is een goede hulp geweest voor mij. Ger Luchtenburg weet met humor een onbekend juridisch mijnenveld goed toegankelijk te maken. Mijn dank.
Linda Vermaas
Altijd stipt en punctueel
Hans Kevenaar
Prima ervaring. Deskundigheid Tiemen van Hassel is groot. Men is vriendelijk etcetera. 1e keer moesten we even wachten, vandaar een 8 ipv 10 bij ontvangst en communicatie.
Resinaldus de boer
Wij zijn heel erg tevreden hoe we ontvangen werden en met de presentatie van ons huis op groot scherm.
T. Rebers
goed ontvangen, prima service in gemoedelijke sfeer
Rob Broumels
Goede service en gemakkelijk dossierstukken online aan te leveren.
Daniel
Snelle afhandeling en ze leggen alles netjes uit. Wij zijn hier tevreden over.
PJC Baselier
Op ons verzoek om met spoed het testament van mevr. van Iersel-Vermont te wijzigen, werd vrijwel onmiddellijk gereageerd. Met grote voortvarendheid werd tante aan haar bed bezocht, werden haar...Op ons verzoek om met spoed het testament van mevr. van Iersel-Vermont te wijzigen, werd vrijwel onmiddellijk gereageerd. Met grote voortvarendheid werd tante aan haar bed bezocht, werden haar eisen aangehoord en op kantoor het testament aangepast. Daarna kon dat testament door tante worden ondertekend. Dat gaf haar innerlijke rust.