Bijzonder vriendelijke en laag-drempelige ontvangst. Vlotte en stipte ( op tijd) behandeling van de werkzaamheden.
Prettige ervaring werden gast vrij ontvangen , geen enkele aanmerking op de afwerking van de zaak.
Louis de Weert
Zonder meer goed
Prima en snelle afhandeling, zoals wij dat steeds van jullie kantoor gewend zijn.
Ramon Hoogendoorn
Goede ervaring met Seydlitz. Ze hebben gedaan wat ze moesten doen. Kan er niks meer en niks minder over zeggen
Efficiënt
Estelle
We hadden totaal geen ervaring met het kopen van een huis en met een samenlevingscontract. Hierin zijn we erg fijn begeleid. Er is ons stap voor stap en op een rustige manier uitgelegd wat dit...We hadden totaal geen ervaring met het kopen van een huis en met een samenlevingscontract. Hierin zijn we erg fijn begeleid. Er is ons stap voor stap en op een rustige manier uitgelegd wat dit inhoudt en wat we hierbij zelf nog moeten regelen. We zijn via mail altijd duidelijk op de hoogte gehouden en we konden via ons digitaal dossier alles inlezen en terugvinden.