Prettig ontvangst. Men wist waar ik voor kwam toen ik mijn naam noemde.
Robert-Jan van Hooijdonk
Prima kantoor
Louis de Groot
Ontving een duidelijke offerte. Na opdracht vragenformulier ontvangen. Daarna geruime tijd niets vernomen, tot in de laatste week voor overdracht. Er was een probleem ontstaan, waardoor eigenlijk de...Ontving een duidelijke offerte. Na opdracht vragenformulier ontvangen. Daarna geruime tijd niets vernomen, tot in de laatste week voor overdracht. Er was een probleem ontstaan, waardoor eigenlijk de overdracht verplaatst moest worden. Aangezien dat voor mij niet uit kwam ivm zakenreis buitenland, hebben ze dit ontzettend goed opgelost, waardoor de overdracht alsnog op het oorspronkelijke tijdstip kon plaatsvinden.
Maikel van den Corput
Prima.... professioneel en duidelijk.
Adams
J. Noort
De ervaring bij Seydlitz notarissen is goed. je wordt netjes te woord gestaan en wordt netjes en accuraat geholpen en de vragen worden netjes beantwoord daar waar nodig.
Paul Wijne
Top
Snelle en accurate opvolging. De digitale toegang tot alle documenten en om het proces te volgen als zeer prettig ervaren
WCM Spierings
Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Mijn vragen werden duidelijk en plezierig uitgelegd.
R.J. Ekdom
Prima ontvangst en duidelijke uitleg van de akte de mensen komen ook sympathiek over.