Open communicatie, afspraken nakomen Verbeterpunten: Neen
Hanneke
Keurige en snelle levering via Bol.com
suzan
Snel, makkelijk bestellen.
Karin
Snelle levering en een persoonlijke noot in de geleverde nota. Verbeterpunten: Geen.
leo
Gewoon uitstekend Verbeterpunten: niet
Leonard
Alles is volgens de afspraak verlopen , we hebben de bestelling zelfs nog vroeger gekregen dan gezegd waarvoor onze dank . Mocht ik nog wat nodig hebben zal ik er aan denken het bij jullie aan te...Alles is volgens de afspraak verlopen , we hebben de bestelling zelfs nog vroeger gekregen dan gezegd waarvoor onze dank . Mocht ik nog wat nodig hebben zal ik er aan denken het bij jullie aan te schaffen , bedankt .
manuela
Zeer snelle en persoonlijke mailwisseling. Was iets niet goed gegaan, maar heel goed opgelost
Dinant
Snelle correcte levering pakket is in goede staat aangekomen Verbeterpunten: Op dit moment geen idee
Phoe&Friends
Verbeterpunten: het was een klein boompje van 60 cm.dus zat al in elkaar.was juist de takjes openvouwen en nog zie je er nog door.
CV
Zojuist mijn mooie grote Kerstboom ontvangen. Allereerst telefonisch overleg gepleegd en eerlijk advies gekregen omtrent de diverse merken en ingebouwde led-verlichting. Zeer snelle levering en de...Zojuist mijn mooie grote Kerstboom ontvangen. Allereerst telefonisch overleg gepleegd en eerlijk advies gekregen omtrent de diverse merken en ingebouwde led-verlichting. Zeer snelle levering en de Kerstboom is nog mooier dan gehoopt! Een tevreden klant, zeer aan te bevelen.