Rianne

Super snelle levering en een mooie prijs

Monique

De communicatie! Geweldig dat er nog (web)shops bestaan die gewoon direct reageren op een klantvraag!! Verbeterpunten: --

Ki-Bo

Ik had een bloempot besteld, maar deze kwam kapot aan. Na 1 telefoontje met Jerome werd er gelijk een nieuwe opgestuurd.
Er werd hier niet moeilijk overgedaan. Verbeterpunten: Ik heb geen...
Er werd hier niet moeilijk overgedaan. Verbeterpunten: Ik heb geen verbeterpunten, alles was top.

Kristof

Snelle levering, goede service, leuk een persoonlijk kaartje erbij voor kerst

Rob

Perfect geregeld niks aan toe te voegen

Marie-Louise

Het telefonische contact verliep zeer prettig. De gemaakte afspraak werd keurig nagekomen. Verbeterpunten: Ik ben zeer tevreden

Anita

Klantvriendelijk Verbeterpunten: ruimer assortiment

Frank

Leuk presentje nog erbij gekregen voor de kerstboom.

Astrid

Mooie boom voor een mooie prijs. Netjes en snel geleverd. . Verbeterpunten: Geen

Laurens

Bij tuincentra waren de hangpotten die wij zochten nergens te vinden: bij Sfeervoorjou wel. Verder werd de eerste pot helaas kapot afgeleverd; een mailtje was echter genoeg om zonder verder gedoe en... Bij tuincentra waren de hangpotten die wij zochten nergens te vinden: bij Sfeervoorjou wel. Verder werd de eerste pot helaas kapot afgeleverd; een mailtje was echter genoeg om zonder verder gedoe en snel een nieuwe te ontvangen. Verbeterpunten: -