Ik kreeg dezelfde dag antwoord op mijn vraag per mail en de persoonlijke handgeschreven krabbel op de afleverbon.
Samira
Snelle levering! dat je op vele manieren kon betalen zelfs met een mister cash en dat tof
Susanne
Mooie site. Super snel de bestelling in huis, en geweldig verpakt met een leuke persoonlijke notitie op de bon! Prachtig product. Voor herhaling vatbaar!
M.
Netjes verpakt, snelle levering en reactie en een leuke tekst geschreven op de factuur! Verbeterpunten: Geen
Jacqueline
Zeer goede en vriendelijke service! Verbeterpunten: Het kleine doorzichtige naamstickertje is niet altijd zonder beschadiging te verwijderen. Dus kan beter aan de onderkant van het product geplakt...Zeer goede en vriendelijke service! Verbeterpunten: Het kleine doorzichtige naamstickertje is niet altijd zonder beschadiging te verwijderen. Dus kan beter aan de onderkant van het product geplakt worden.
Bianca
Door een fout van het leveringsbedrijf kwamen de potten beschadigd aan.. Dus meteen opgebeld en dat was totaal geen probleem! Er werden meteen twee nieuwe potten opgestuurd. Geweldige...Door een fout van het leveringsbedrijf kwamen de potten beschadigd aan.. Dus meteen opgebeld en dat was totaal geen probleem! Er werden meteen twee nieuwe potten opgestuurd. Geweldige service.
Mandy
Snel geleverd en netjes verpakt
Joyce
Netjes Verbeterpunten: Geen
Terry
Goed verpakt. Snelle levertijd Verbeterpunten: Folder bij bestelling, is altijd welkom