Goedendag , Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij sfeervoorjou. 2 stenen bloempotten voor een mooie prijs (zonder verz.k) die in het echt er erg leuk uitziet. Ik kan op dit...Goedendag , Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij sfeervoorjou. 2 stenen bloempotten voor een mooie prijs (zonder verz.k) die in het echt er erg leuk uitziet. Ik kan op dit moment alleen maar positief zijn.
*Snelle levering ! *Goed/veilig netjes verpakt. en nog een handgeschreven bedankje voor de bestelling op de bon die bijgeleverd was.
Dank u wel !
karlien
2 vazen te weinig geleverd maar na telefoontje de volgende dag binnen
Sonja
Ik had strelitza's Besteld, betaald en de volgende dag een grote doos keurig verpakt de bloemen binnen gekregen. Op de factuur stond met pen geschreven 'Sonja bedankt voor je bestelling'! Ik vind...Ik had strelitza's Besteld, betaald en de volgende dag een grote doos keurig verpakt de bloemen binnen gekregen. Op de factuur stond met pen geschreven 'Sonja bedankt voor je bestelling'! Ik vind dat echt een stukje persoonlijke waardering als klant zijnde. Echt een aanrader sfeerforyou en kunstplantvoorjou. Dank jullie wel Verbeterpunten: Sorry deze heb ik niet, maar tip: blijf zoals jullie zijn!
anoniem
Goede communicatie via de email.
haarwerkcentrum
Levering was heel snel, en met mijn product ben ik zeer tevreden.
Kees
Ruime keuze
Annie
Snelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit.
Catherine
Alles verliep vlot en correct. Vorige beoordeling was gebaseerd op een verkeerde website waar het niet zo goed was, dus sorry daarvoor. Kan ook niet onthouden hoe al die webshops heten, vandaar....Alles verliep vlot en correct. Vorige beoordeling was gebaseerd op een verkeerde website waar het niet zo goed was, dus sorry daarvoor. Kan ook niet onthouden hoe al die webshops heten, vandaar. Verbeterpunten: geen
anoniem
Duidelijke internet site en bestelling opties.
Fran
Mooie sfeervolle woonaccessoires voor elk wat wils.