Duidelijk in wat je kan verwachten, ze doen wat ze zeggen. Mails zijn duidelijk Verbeterpunten: Geen sterke onderscheiding in prijs tov andere aanbieders
anoniem
Goede eerlijke voorlichting ( middels telefonish contact). Snelle levering. Goed product. Zeer prettige en persoonlijke benadering. Fijn internetbedrijf.
G
Ik was op zoek naar een smal kerstboompje omdat wij weinig plaats hadden en vond het op Sfeervoorjou het boompje staat erg mooi en werd snel geleverd.
Bob
Verbeterpunten: Levertijden kunnen scherper.
Jan
Snel geleverd en prima kwaliteit! Bestel graag nog een keer.
G
Ziet er keurig uit en werd lekker vlot bezorgd. Verbeterpunten: zou niet weten
anoniem
Verbeterpunten: ik stuurde dat wat ik kocht bij Sfeervoorjou.nl naar iemand anders als cadeau, en mistte de mogelijkheid om een boodschap met het cadeau mee te zenden... Misschien is die... Verbeterpunten: ik stuurde dat wat ik kocht bij Sfeervoorjou.nl naar iemand anders als cadeau, en mistte de mogelijkheid om een boodschap met het cadeau mee te zenden... Misschien is die mogelijkheid er wel en heb ik het niet gevonden... Verder heeeeel tevreden over Sfeervoorjou.nl
T
Snelle levering. Goed verpakt. Verbeterpunten: Niet te snel om n beoordeling vragen. Heb nog geen tijd gehad om - in mijn geval - de kerstboom uit te pakken en op te zetten. Weet dus op dit moment...Snelle levering. Goed verpakt. Verbeterpunten: Niet te snel om n beoordeling vragen. Heb nog geen tijd gehad om - in mijn geval - de kerstboom uit te pakken en op te zetten. Weet dus op dit moment niet of deze compleet is en aan de verwachting voldoet. Verwacht van wel.