Snelle levering . goede kwaliteit. Verbeterpunten: ik had een kleinere roos verwacht. Misschien handig om te vermelden of het kleine of grote bloemen zijn.
Paul
Uitstekend verpakt!! Verbeterpunten: De foto's op de website zouden een betere weergave van het product moeten geven.
Joke
Verbeterpunten: De levering was traag zondag besteld donderdag bezorgd!
Steph
Mooie overzichtelijke site met zeer mooie artikelen Verbeterpunten: Om een afhaalpunt aan te geven via ipad bij plaatsen van een bestelling is lastig te zien waar je op moet klikken om afhaalpunt te...Mooie overzichtelijke site met zeer mooie artikelen Verbeterpunten: Om een afhaalpunt aan te geven via ipad bij plaatsen van een bestelling is lastig te zien waar je op moet klikken om afhaalpunt te bevestigen.
nico
Zeer snelle levering
Y.boer
jacqueline
Snelle levering , factuur met roos vond ik erg verrassend
Nikkie
Er was iets misgegaan bij het overschrijven van het bedrag. Ik werd via mail verwittigd, ze hebben het opgelost, en alles is nadien heel vlot verlopen.... Oprechte dank
Karin
Snel geleverd Verbeterpunten: Jullie hadden 1 ding vergeten wat ik had besteld . Dat was minder dan 5euro waard dus krijg ik het geld ervan terug gestort want verzendkosten waren meer. Das wel fijn...Snel geleverd Verbeterpunten: Jullie hadden 1 ding vergeten wat ik had besteld . Dat was minder dan 5euro waard dus krijg ik het geld ervan terug gestort want verzendkosten waren meer. Das wel fijn maar het ding wat ik besteld had heb ik nu niet !! .
M
Bestellen via site super, bevestigingen direct ontvangen, afhandeling en communicatie rondom bezorgen pakket super verlopen, tijdens het uitpakken op de pakbon nog een persoonlijk geschreven...Bestellen via site super, bevestigingen direct ontvangen, afhandeling en communicatie rondom bezorgen pakket super verlopen, tijdens het uitpakken op de pakbon nog een persoonlijk geschreven vriendelijke groet. Verbeterpunten: ik kan er geen bedenken