WGI

Snelle levering en goed verzogrd

Marjon

anoniem

Totaal oordeel zeer voldoende Verbeterpunten: de omschrijving van de kleur van de lantaarn Zaragoza
Antraciet vond ik niet juist. Ik vind hem echt een zilvergrijze kleur hebben.
We hebben...
Antraciet vond ik niet juist. Ik vind hem echt een zilvergrijze kleur hebben.
We hebben hem gehouden omdat die beeldschoon is!
Wij zijn tevreden.

Kris

Vlotte levering, makkelijke bestelsite Verbeterpunten: Omschrijving en foto kan soms beter voor verlichting.

Henk

Duidelijke omschrijving van producten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Communicatie met bedrijf verloopt uitstekend
Klant is koning

Nathalie

Goede prijs Verbeterpunten: Bestelling werd op de 5e dag geleverd ipv 3 of 4 zoals op de website staat vermeld. Op een maandag besteld, werd pas door jullie op donderdag verstuurd dus vrijdag in huis.

raymond

Goede stevige kunstkerstboom die ik bij andere
websites niet tegen kwam.
Snelle levering en een goede prijs

Watersportvereniging

Super

Ellen

De prijs/kwaliteitverhouding is verrassend .
De prijs/kwaliteitverhouding is verrassend .
Het gaat hier steeds om prachtige producten, die er heel mooi uitzien, verzorgd en op tijd geleverd worden en, niet het minst belangrijke, ook nog heel betaalbaar zijn.
Kortom een aanrader.

Gabby

Direct bezorgd, persoonlijk briefje,
Direct bezorgd, persoonlijk briefje,
Producten waren nog mooier dan ik had gedacht. Veel positieve reacties op gehad uit mijn omgeving!! Kan het iedereen aanraden! Verbeterpunten: Vooral zo doorgaan! Ben benieuwd naar nieuwe producten en hopelijk snel een nieuw huis zodat ik goede redenen heb om nieuwe dingen te bestellen :-)