Monique

Prima verpakt en tijdig geleverd. Zelfs nog een handgeschreven briefje erbij!

Patricia

Snelle levering en aantal op voorraad wordt metteen aangepast. Geweldig! Dat zie je niet vaak. Goed verpakt en de persoonlijke notitie maakt het compleet. Super tevreden!!! Verbeterpunten: Heb ik... Snelle levering en aantal op voorraad wordt metteen aangepast. Geweldig! Dat zie je niet vaak. Goed verpakt en de persoonlijke notitie maakt het compleet. Super tevreden!!! Verbeterpunten: Heb ik niet. Ben super tevreden.

Stephan

Breekbaar product is goed verpakt

Wim

Snelle levering Verbeterpunten: Geen

Josee

Dit bedrijf weet wat verantwoordelijk nemen is. In de kerstvakantie bestelde ik een paar stoelen. Deze kwamen vrij vlot aan, echter ze waren beschadigd. Balen! Direct foto's gemaakt en gemaild naar... Dit bedrijf weet wat verantwoordelijk nemen is. In de kerstvakantie bestelde ik een paar stoelen. Deze kwamen vrij vlot aan, echter ze waren beschadigd. Balen! Direct foto's gemaakt en gemaild naar Sfeervoorjou. Hoewel het voor het bedrijf ook vakantie was, kreeg ik toch een mailtje met een mogelijke oplossing. Korting of nieuwe stoelen. We kozen voor nieuwe stoelen, gezien er nog maar twee op voorraad waren, werden deze direct voor mij gereserveerd. Aan het einde van de vakantie werd ik volgens afspraak benaderd en werden de stoelen uiteindelijk opgestuurd. Inmiddels heb ik ze uitgepakt, deze waren met zeer veel zorg verpakt ook elke kans op beschadigingen te voorkomen. Voor de webshop had het ook geen voordeel om de stoelen nog terug te sturen, dus deze mochten we houden. Dank voor deze service, echt zoals het hoort! Foutjes kunnen gebeuren, hoe je het oplost maakt het verschil. Oja de stoelen zijn we heel tevreden mee. Verbeterpunten: Wellicht wanneer de doos met producten al beschadigd is, eerst checken of de inhoud nog onbeschadigd is. Had hier wellicht eea kunnen voorkomen.

Stephanie

Snelle levering en erg mooie spullen! Prijs-kwaliteit verhouding is top.

Henk

Snel geleverd ondanks de feestdagen Verbeterpunten: geen

E.

Snelle levering Verbeterpunten: -

Peter

Ondanks de feestdagen een snelle levering en leuk een persoonlijke touch door een handgeschreven tekst op de pakbon. Verbeterpunten: -

Jeroen

Zeer goede service, de kerstboom die wij uitgezocht hadden was niet op voorraad in Roosendaal dmv snel schakelen werd de kerstboom toch de volgende dag geleverd !!!!!
Top geregeld !!!...
Top geregeld !!! Verbeterpunten: Geen