Toppertje: 1 van de bestelde producten werd met breuk geleverd (kan gebeuren) en direct na melding een vervanging ontvangen.
anoniem
Snel en netjes geleverd Verbeterpunten: niet altijd melding van een retour ontvangst.
olivia
Supermooi en snelle levering Verbeterpunten: geen
Petra
Snel en goed verpakt geleverd en erg leuk wandrek. Persoonlijke berichtje op de pakbon maakt het compleet. Ben er erg blij mee. Verbeterpunten: Geen, vooral zo doorgaan.
Simone
Super snelle levering! Producten (breekbaar) zorgvuldig ingepakt!
C.J.J.M.
Ruime en overzichtelijke keuze uit prima producten. Goede en snelle levering. Prettig contact met de medewerk(st) er(s) Verbeterpunten: Kan dit niet beoordelen dmv internet en de door mij...Ruime en overzichtelijke keuze uit prima producten. Goede en snelle levering. Prettig contact met de medewerk(st) er(s) Verbeterpunten: Kan dit niet beoordelen dmv internet en de door mij gedane zaak.
anoniem
Correcte levering, goede prijs/kwaliteit.
W.Ploeg
Subliem verpakt en verzonden. Verbeterpunten: Misschien wat sneller reageren en verzenden?
Manon
Super mooie bloempot en een leuk persoonlijk geschreven berichtje op mijn bestelpapier, erg leuk bedrijf!