Goede service. Snelle levering. Verbeterpunten: Geen
Esther
Snelle en juiste levering.
anoniem
Nette levering, zeer goed beschermd tegen beschadiging. Verbeterpunten: Geen.
anoniem
Snelle en correcte levering. In eerste instantie bestelling via Bol.com, hetgeen diverse malen fout is gelopen. Bezorger DPD is ongeduldig en is weg voordat je open kunt doen. Mede daarom beter...Snelle en correcte levering. In eerste instantie bestelling via Bol.com, hetgeen diverse malen fout is gelopen. Bezorger DPD is ongeduldig en is weg voordat je open kunt doen. Mede daarom beter rechtstreeks bestellen bij Sfeervoorjou.nl Verbeterpunten: nvt
Carla
Snelle levering Verbeterpunten: Niet nodig
Connie
Ik heb alleen maar positieve ervaring van dit bedrijf. Voor mij is dit het meest perfecte, klantvriendelijke bedrijf wat ik meegemaakt heb !! Ik heb ook aan anderen verteld hoe ik het...Ik heb alleen maar positieve ervaring van dit bedrijf. Voor mij is dit het meest perfecte, klantvriendelijke bedrijf wat ik meegemaakt heb !! Ik heb ook aan anderen verteld hoe ik het ervaren heb en hen zeker aangeraden om ook naar deze website te gaan, waar ze een uitgebreid assortiment hebben en zeker voor ieder wat wils !! De mensen van dit bedrijf zijn aller aardigst en bieden een geweldige service. Ik raad dit bedrijf dan ook voor 200% aan en zal zelf een regelmatige klant zijn. Verbeterpunten: Ik heb geen verbeterpunten of tips, want voor mij is dit het meest betrouwbare adres. Ik vind het alleen jammer dat ik het niet eerder ontdekt heb.
Paul
Snel en correct Verbeterpunten: geen
bv
Prima lampen
Meda
Snelle levering, goede kwaliteits product
Anja
Duidelijke site, vlotte levering, mooie artikelen Verbeterpunten: geen idee, heb ik niet kunnen bedenken