Pakje snel ontvangen. Was heel goed ingepakt zodat het zeker niet beschadigd toekwam.
Martijn
Snelle en goede levering. Mijn vazen waren erg goed verpakt tegen breken of beschadigen. En de vazen zijn ook nog eens erg mooi Verbeterpunten: Ga zo door
Patricia
Zeer correcte service.
HondenSportCentrum
Snelle levering Verbeterpunten: purschuim verpakkingsmateriaal, onhandig afvoeren voor de klant
REGGY
Snelle levering, prachtige site met mooie producten, goeie prijzen Verbeterpunten: geen
Stella
Keurig verpakt in doos. Verbeterpunten: Verzendkosten zijn erg hoog.
Yvonne
Snelle en vriendelijke aflevering
Simone
Snelle levering. Duidelijke informatie.
Wanda
Vriendelijk, oplossend en snelle afhandeling Verbeterpunten: Vaas was toch niet leverbaar doordat de vazen beschadigd waren. Kan natuurlijk gebeuren en is netjes opgelost maar misschien meer op...Vriendelijk, oplossend en snelle afhandeling Verbeterpunten: Vaas was toch niet leverbaar doordat de vazen beschadigd waren. Kan natuurlijk gebeuren en is netjes opgelost maar misschien meer op voorraad hebben of vooraf controleren kan dit voorkomen.
anoniem
Product precies wat ik ervan verwachte,zeer snelle levering,en heel attent vind ik een persoonlijk hand geschreven berichtje heel aardig! Verbeterpunten: Nvt