Goede verzending. Goed ingepakt Verbeterpunten: Pot zou 30doorsnee hebben...Bleek bovenaan echter 22cm te zijn. Wellicht door mogelijk dat hij inderdaad in het midden 30cm is maar ik kwam hierdoor...Goede verzending. Goed ingepakt Verbeterpunten: Pot zou 30doorsnee hebben...Bleek bovenaan echter 22cm te zijn. Wellicht door mogelijk dat hij inderdaad in het midden 30cm is maar ik kwam hierdoor wel voor een verrassing te staan en moest het creatief oplossen met mijn plant die niet paste
anoniem
Hoewel wij het product na ontvangst weer direct hebben geretourneerd (in verband met de grootte die te veel was) vinden wij de service helemaal top. Afhandeling tot in de puntjes verzorgd!...Hoewel wij het product na ontvangst weer direct hebben geretourneerd (in verband met de grootte die te veel was) vinden wij de service helemaal top. Afhandeling tot in de puntjes verzorgd! Verbeterpunten: Geen.
Wim
Boom werd sneller geleverd dan verwacht Verbeterpunten: De boom was waarschijnlijk al eerder verzonden en retour gekomen. Dat was aan de verpakking te zien. De handleiding ontbrak en er zaten naast...Boom werd sneller geleverd dan verwacht Verbeterpunten: De boom was waarschijnlijk al eerder verzonden en retour gekomen. Dat was aan de verpakking te zien. De handleiding ontbrak en er zaten naast de goede ook verkeerde verloopstukjes in.
perro
Correcte afhandeling retourzending en snelle bezorging
Pia
Er is heel vlug en netjes op tijd geleverd 9
Karlijn
Snelle en goede levering. Verbeterpunten: -
anoniem
Snelle levering, product prima in orde Verbeterpunten: prijzen zijn aan de hoge kant
particulier
Snelle levering. goed verpakt. retour eenvoudig en afhandeling terugbetaling snel en direct Verbeterpunten: de foto op internet leek niet op de geleverde bloemen