Mooie producten qua prijs en kwaliteit! Geen lange leveringstermijn! Een zeer goede en veilige verpakking voor deze breekbare stukken. Voor mij een aanrader! Vriendelijke...Mooie producten qua prijs en kwaliteit! Geen lange leveringstermijn! Een zeer goede en veilige verpakking voor deze breekbare stukken. Voor mij een aanrader! Vriendelijke groet, Blondelle Peter Verbeterpunten: Geen
Annemarie
Vriendelijk, behulpzaam. Mooie en sfeervolle artikelen welke je ook terug vindt in de website Verbeterpunten: Betaling achteraf is vrij onduidelijk. Het lukte niet en ik weet nog niet hoe dat komt
Colberte
Mooi assortiment, heel competitieve prijzen, snelle levering en vriendelijk en persoonlijk bericht bij de levering. Top!
Irene
Netjes en goed verpakt verzonden
Peter
Goed verpakt. Mooi gerief . Gewoon alles OK Verbeterpunten: Doe zo voort.
Marc
Mooie kunstbloemen en planten
N.
Snelle, goede, levering Verbeterpunten: prijs kan beter
Cindy
Levering was tussen 3 en 5 werkdagen, Heb maar 2 dagen moeten wachten, Goed op de hoogte gehouden over mijn pakket, Verbeterpunten: Alles was dik in orde!
Ton
Snelle en zorgvuldige verzending. Ze doen wat zebeloven Verbeterpunten: geen
anoniem
Snelle levering; prima prijs prestatieverhouding; zending uitstekend verpakt.