9.6/10
Info Track en Trace

Caroline Blyaert

Heel snelle service

Shelley Baert

Elke ervaring met Shabby Treats is prima. Snel antwoord op vragen, snelle levering.

L.W.M. Botter

Duidelijke site. Kwaliteit van Annie Sloan producten die ik heb besteld is super en geeft het mooie verwachte resultaat.

J.E. van de Haar

Marianne van Rossen

Vriendelijk en zeer behulpzaam.
Snelle verzending, zeer tevreden

Petra Wolfs

Prima. Snel en correct.

Madalène Goossens

Ik had een paar vragen, waarvan ik het antwoord niet op de site kon vinden. De zoekfunctie gaf ook geen uitsluitsel, dus een keer telefonisch en e-mailcontact gehad. Telefonisch werd ik zeer gehaast... Ik had een paar vragen, waarvan ik het antwoord niet op de site kon vinden. De zoekfunctie gaf ook geen uitsluitsel, dus een keer telefonisch en e-mailcontact gehad. Telefonisch werd ik zeer gehaast te woord gestaan en per e-mail kreeg ik de verwijzing naar de website, volgens de ‘sukkel’ regel. De verf is perfect, en wellicht is het erg druk waardoor er kortaf gereageerd wordt, maar ik kreeg er als klant geen warm gevoel van.

Reactie Shabby Treats:

Een erg flauwe en onterechte review. Wij hebben meerdere malen contact met je gezocht zowel per mail als telefonisch. En dan niet reageren maar wel deze review plaatsen. Dat is je recht. Maar wel... Een erg flauwe en onterechte review. Wij hebben meerdere malen contact met je gezocht zowel per mail als telefonisch. En dan niet reageren maar wel deze review plaatsen. Dat is je recht. Maar wel onterecht en niet juist. Madalene. Wij hebben meer gedaan dan verwacht mag worden om je te helpen. Jij wilde daar niet op reageren. Blijkbaar passen wij niet bij elkaar. Triest. Want wij willen alle klanten maximaal helpen, maar als je niet geholpen wilt worden, maar enkel internet wilt gebruiken om feitelijk onjuiste dingen te zeggen zijn wij geen match.

Eva Galle

Werkt niet zo prettig als gehoopt

Reactie Shabby Treats:

Beste Eva. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar telefonisch. Daar heb je geen gebruik van gemaakt. We hadden je graag geholpen. En dan had je een prima resultaat gehad. De wax aanbrengen is erg... Beste Eva. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar telefonisch. Daar heb je geen gebruik van gemaakt. We hadden je graag geholpen. En dan had je een prima resultaat gehad. De wax aanbrengen is erg simpel, maar er zijn een paar stappen die belangrijk zijn en daar helpen wij graag mee. Staat zelfs een video online die je daarmee helpt. Dat jij geen gebruik maakt van onze hulp en geen contact met ons opneemt en daardoor je project niet slaagt. Ligt niet aan ons. Wij hadden je graag geholpen. En het beschadigen van een hardwerkende kleine ondernemer online met zulke reviews kunnen wij niet waarderen. zeker als jet volledig onterecht is. Gelukkig hebben wij over de afgelopen 10 jaar meer dan 3000 klanten die ons waarderen met een cijfer 9.6,