9.6/10
Info Track en Trace

M Vd brink

Goed veel keus

Petra Wolfs

Prima?duidelijke site. Bij vragen kun je mailen of bellen.

Wim Joosten

Prettige verf om mee te werken

M.C.Dal

Zeer goede service.

Roos/tanja

Prettig , vriendelijk, snelle verzending en mensen van shabby Nijkerk weten waar ze het over hebben. Hartelijk dank

Reactie Shabby Treats:

Dank je voor het compliment en ik weet dat het ook terecht is naar al onze medewerkers. Wij proberen ze dagelijks zo goed mogelijk te trainen om klanten te helpen. Want alles wat mis kan gaan hebben... Dank je voor het compliment en ik weet dat het ook terecht is naar al onze medewerkers. Wij proberen ze dagelijks zo goed mogelijk te trainen om klanten te helpen. Want alles wat mis kan gaan hebben wij de afgelopen 10 jaar wel ervaren en daar proberen we andere klanten mee te helpen. Om dat te voorkomen. Heel lief van je. Jayne

Ingrid Bikker

Uitstekend

Erny Holtkamp

Veel informatie beschikbaar en duidelijke handleidingen. Snel en goed geholpen na een vraag via mail. De bestelling werd snel bezorgd en was precies wat ik gevraagd had met een leuke verrassing. Al... Veel informatie beschikbaar en duidelijke handleidingen. Snel en goed geholpen na een vraag via mail. De bestelling werd snel bezorgd en was precies wat ik gevraagd had met een leuke verrassing. Al met al hier een zeer tevreden klant!