De verf is erg makkelijk te verwerken en het resultaat is fantastisch
Karina Schermer
Paar kleine potjes besteld om te proberen, volgende dag al in huis en meteen helemaal om, de volgende bestelling is al de deur uit. Met alle uitleg en inspiratie op de website kan werkelijk iedereen...Paar kleine potjes besteld om te proberen, volgende dag al in huis en meteen helemaal om, de volgende bestelling is al de deur uit. Met alle uitleg en inspiratie op de website kan werkelijk iedereen er mee uit de voeten denk ik. Ik ben fan!
Ans Karsten
Was heel fijn om mee te werken,met een leuk resultaat
Cheryl Kloof
Love it!
Marieke
Perfect!
Sietske ras - bakker
Erg snel en duidelijke informatie betreffende hun producten met bijpassende pdf bestanden met uitleg erg tevreden super verf
M.
Snelle en nette levering!
Petra Termaat.. enquete zijn toch anoniem?
Ervaring perfect...laatste pagina van deze enquete man-vrouw-"anders" lijkt me geen vooruitgang. Als je modern wil doen kun je beter een leeg veld achter "geslacht" doen zodat de "anders" zelf mogen...Ervaring perfect...laatste pagina van deze enquete man-vrouw-"anders" lijkt me geen vooruitgang. Als je modern wil doen kun je beter een leeg veld achter "geslacht" doen zodat de "anders" zelf mogen brpalen of ze zich "anders" voelen beetje slechte woordkeuze naar mijn mening
Marian
Muurverf Old White besteld. Superfijne verf, prettig qua geur en het spat idd niet. Hele mooie kleur. Het dekte niet in 1 keer, maar met 2 keer zag het er mooi uit. Fijn dat het niet zo ruikt, ik...Muurverf Old White besteld. Superfijne verf, prettig qua geur en het spat idd niet. Hele mooie kleur. Het dekte niet in 1 keer, maar met 2 keer zag het er mooi uit. Fijn dat het niet zo ruikt, ik doe even de diffuser aan en alles is gelijk prettig. Ik ben fan, volgende project 2 kleine kastjes met Aubusson blue, ik ben benieuwd.