9.6/10
Info Track en Trace

Bianca

Startpakket Annie Sloan English Yellow ontvangen. Prachtig resultaat geboekt met deze verf. Mooi oud kastje gepompt. Geweldige verf.

Saskia S

Een proefblik Annie Sloan paint besteld bij Shabby Treats. Snelle levering en gelijk al uitgeprobeerd op de trap! Helemaal blij mee. We gaan gauw de rest bestellen bij Shabby Treats. Dan kunnen we... Een proefblik Annie Sloan paint besteld bij Shabby Treats. Snelle levering en gelijk al uitgeprobeerd op de trap! Helemaal blij mee. We gaan gauw de rest bestellen bij Shabby Treats. Dan kunnen we aan de slag!

Marjolijn Moens

Heel goed

Jacky

Zeer behulpzaam, goed advies, aardige mensen

marian

Tevreden over mijn aankopen, goede spullen en de kleur (olive) is prachtig.

Anke niehoff

Ik heb 2 kasten met Annie sloan kalkverf zwart geschilderd, binnenkant met witte kalkverf. Nu vind ik dat het niet zwart maar antraciet van kleur is geworden. 3 keer geschilderd en ook nog met... Ik heb 2 kasten met Annie sloan kalkverf zwart geschilderd, binnenkant met witte kalkverf. Nu vind ik dat het niet zwart maar antraciet van kleur is geworden. 3 keer geschilderd en ook nog met donkere wax ingesmeerd. Terwijl het zwart moet zijn? 5 jaar terug een oude keukenkast antraciet geschilderd want toen was er nog geen zwarte verf! En eigenlijk zien de kasten er precies hetzelfde uit antraciet van kleur. Hoe kan dat??

M. Moens

Gewoon goed!