9.6/10
Info Track en Trace

Jetty Hylkema van der galien

Top

Saloua

Fijn, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Producten worden snel verzonden. PostNL heeft het nu wat druk daar kan niemand wat aandoen.

Anita Mensing

Sanne

Zeer snel, zeer vriendelijk

Reactie Shabby Treats:

Geachte mevrouw Trac en trace mail versturen wij standaard, gaat automatisch. Jammer dat u hem niet heeft gezien. Tip soms komt het door de trac en tracelink in de spam terecht.

Jacek

Redelijke verf

Reactie Shabby Treats:

De door u aangeschafte kleur Pure White is de kleur zuiver wit. Met dus het minste kleurpigment. Tip ( staat ook op onze site) verf de eerste laag met Country Grey en de 2e met Pure white dan... De door u aangeschafte kleur Pure White is de kleur zuiver wit. Met dus het minste kleurpigment. Tip ( staat ook op onze site) verf de eerste laag met Country Grey en de 2e met Pure white dan voorkomt u een dekkings probleem.

Inge

Leveren niet binnen afgesproken tijd en reageren chagrijnig als ze er op aan gesproken worden.

Reactie Shabby Treats:

Geachte mevrouw meijer-siersema. Met enige verbazing lezen wij deze review. Iedere klant ook u ontvangt trac en trace zodat u het pakket kunt volgen. U bestelling is gedaan en vrijdag en u had het... Geachte mevrouw meijer-siersema. Met enige verbazing lezen wij deze review. Iedere klant ook u ontvangt trac en trace zodat u het pakket kunt volgen. U bestelling is gedaan en vrijdag en u had het maandag in huis. In deze bizarre tijden met enorme vertragingen is dat enorm snel.

Christel Lindeboom

Geweldig!