9.6/10
Info Track en Trace

Gerrie Dul

Gisteren bestelling binnen gehad, weer heel tevreden, kom ook graag in de winkel altijd hele goede adviezen, moet er voor uit Zwolle komen, maar heb ik er graag voor over, het is een mooi product... Gisteren bestelling binnen gehad, weer heel tevreden, kom ook graag in de winkel altijd hele goede adviezen, moet er voor uit Zwolle komen, maar heb ik er graag voor over, het is een mooi product die ik nu 10 jaar ken en altijd veel complimenten als ik weer wat geschilderd heb, zal zeker niet de laatste keer zijn

Frederique Leunenberg

Na verschillende soorten krijtverf te hebben gebruikt en besteld nu hier een aantal kleuren gekocht. De verf was zeer goed en stevig verpakt dus geen kans op lekkende verfblikken. Levering was erg... Na verschillende soorten krijtverf te hebben gebruikt en besteld nu hier een aantal kleuren gekocht. De verf was zeer goed en stevig verpakt dus geen kans op lekkende verfblikken. Levering was erg snel wat extra leuk is om meteen aan de slag te kunnen. Prachtige kleuren verf en veel handige instructies op de website.

Joyce van loon

Ik heb al een aantal keer verf gekocht bij shabby treats en altijd goed geholpen en eerlijk advies gekregen over stoffen die te verven zijn. Ik wilde mijn eetkamer stoelen wegdoen maar dankzij Annie... Ik heb al een aantal keer verf gekocht bij shabby treats en altijd goed geholpen en eerlijk advies gekregen over stoffen die te verven zijn. Ik wilde mijn eetkamer stoelen wegdoen maar dankzij Annie sloan chalk paint ben ik weer helemaal in love

Bke

Top producten, goede service. Reeds meerdere malen besteld. Waarom ergens anders zoeken als je hier alles hebt!

Wendy Servaas

Top bedrijf. Snelle levering en geweldige producten

Marlies

Super mooie producten. Geweldig resultaat ook wanneer je geen echte prof bent. Kwasten en verf zijn heel goed op elkaar afgestemd. Zelf het schuurpapier hoort bij deze verf voor een heel mooi... Super mooie producten. Geweldig resultaat ook wanneer je geen echte prof bent. Kwasten en verf zijn heel goed op elkaar afgestemd. Zelf het schuurpapier hoort bij deze verf voor een heel mooi resultaat

Angelique Stassen

Snelle levering en goed verpakt.
Overzichtelijke site.
De verf is zo verslavend om mee te werken en elke keer weer leuke tips ook op FB.

Marieke de Graaf

Voor mij was dit de eerste kennismaking met het zelf opknappen van oude meubels. Na de mooie foto's en positieve ervaringen die ik las koos ik voor chalk Paint en wax van Annie Sloan die ik bestelde... Voor mij was dit de eerste kennismaking met het zelf opknappen van oude meubels. Na de mooie foto's en positieve ervaringen die ik las koos ik voor chalk Paint en wax van Annie Sloan die ik bestelde bij Shabby Treats en tot mijn verbazing werd mijn eerste creatie meteen een succes. De verf en de wax werden snel geleverd en de oude eiken buffetkast die we tweedehands kochten is nu echt een meubelstuk geworden dat we koesteren met witte chalk Paint binnenkant en van buiten whitewax meteen op het hout. De plannen voor een volgend project zijn al gemaakt.

M.T.Farigu

Fijn bedrijf en goede produkten

Spallier Marijke

Is men eerste maal maar ben enthousiast om er eindelijk eens te kunnen aan beginnen hoop dat het me lukt heb het 1 keer mogen doen met iets klein bij iemand anders dus duimen maar