Ik kende jullie site niet , ben er op terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een polyvine product welke niet op voorraad was bij mijn reguliere handelaar. desondanks dat de prijs hoger ligt(...Ik kende jullie site niet , ben er op terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een polyvine product welke niet op voorraad was bij mijn reguliere handelaar. desondanks dat de prijs hoger ligt( waarschijnlijk particuliere prijzen) ben ik toch tevreden over de service van vlotte bestelling en levering,
Van de loo
Zeer goed
Gonnie
Telefonisch moeilijk bereikbaar maar eenmaal besteld, is de bestelling de volgende dag binnen. En wat een schitterende kleuren. Alleen jammer dat de muurverf of in 100 ml of in 2500 ml...Telefonisch moeilijk bereikbaar maar eenmaal besteld, is de bestelling de volgende dag binnen. En wat een schitterende kleuren. Alleen jammer dat de muurverf of in 100 ml of in 2500 ml te krijgen is. Goed advies gekregen en blij dat ik shabby treats heb gevonden.