Zeer nette en snelle levering. Alles keurig verpakt.
Kayleigh
Fijne webshop. Alle producten kunnen vinden en snelle levering
Vervoort magda
Eerste keer gebruikt, werkt perfect,100% tevreden!
Nadia Haesen
Perfect ! Onmiddellijk contact en zeer snelle goed ingepakte levering
Natasja
Perfecte snelle levering. Zeer goed verpakt.
Nadat we eerst voor niets naar Nijkerk waren gereden, op hun website stond dat ze open waren maar ze waren gesloten, hadden wij onze spullen via internet besteld. We werden goed op de hoogte...Nadat we eerst voor niets naar Nijkerk waren gereden, op hun website stond dat ze open waren maar ze waren gesloten, hadden wij onze spullen via internet besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling de producten werden zeer snel geleverd en zaten heel erg goed verpakt.
Annabel
Erg positief en vriendelijk geholpen!
M veen
Wat een fantastisch bedrijf ,mijn bestelling was(1) dag te laat ,werd meteen opgebeld door zeer vriendelijke Jayne,die het perfect voor mij geregeld heeft .,lief briefje met attentie bij...Wat een fantastisch bedrijf ,mijn bestelling was(1) dag te laat ,werd meteen opgebeld door zeer vriendelijke Jayne,die het perfect voor mij geregeld heeft .,lief briefje met attentie bij ontvangst Ik zou shabby treats zeker aanbevelen !!!