9.6/10
Info Track en Trace

Super snelle levering, schitterend product, aardige helpdesk.

Francine

Mooie site en snel geleverd

Excellente service

Snelle service.
Duidelijke site
Goede uitleg
Goede ideeën en suggesties

Snelle levering! Zeer netjes verpakt.

Onze oude Lundia boekenkasten ( met een seventy’s look) zijn geweldig opgeknapt en modern geworden met een verflaag (Paris grey). We zagen erg tegen het schuren op maar dit was overbodig bij de verf... Onze oude Lundia boekenkasten ( met een seventy’s look) zijn geweldig opgeknapt en modern geworden met een verflaag (Paris grey). We zagen erg tegen het schuren op maar dit was overbodig bij de verf van Shabby Treats. Slechts afnemen met St. Marc. Alles bij elkaar ruim 30 meter boekenplanken met een nieuwe look en dat binnen twee dagen.

Marie-Helene

Snelle levering en producten goed ingepakt

Marianne Kuijlen

Geweldig product heel goed om mee te werken

Snelle levering, goed advies; vriendelijke en behulpzame verkoopsters; prettig dat je zelfs kan bellen voor advies. Goede kwaliteit verf ! Aanrader . Geurloos, ook de vernis.

Hennie Snoeys

Ik zocht een product om marmer te verven. Daarbij kwam ik uit op het product van Annie sloane en ik ben blij dat ik het heb gekocht. Ik wilde de vensterbanken en zwart verven en ben daarmee... Ik zocht een product om marmer te verven. Daarbij kwam ik uit op het product van Annie sloane en ik ben blij dat ik het heb gekocht. Ik wilde de vensterbanken en zwart verven en ben daarmee begonnen. Het is heel erg goed gelukt. In verband met de verhuizing wilde ik wat oude meubels Her gebruiken. Ik heb daarvoor ook diverse kleurtjes verf van Annie sloane gebruikt en het is allemaal heel erg goed gelukt. Dus ik ben blij dat ik dit product heb gekocht. Je kunt er heel fijn mee werken. Ik laat het resultaat nu ook zien aan anderen en die worden er ook enthousiast van. Met vriendelijke groet, Hennie snoeys.