9.6/10
Info Track en Trace

Snel, vlot en vriendelijk

Zeer leuke spulletjes voor een landelijk interieur😍👌🏻
Zeer vriendelijke dame en de heer des huizes stond me bij met raad en daad ivm met een "kastkeuze" voor bij mijn tafel.
Doe zo...
Zeer leuke spulletjes voor een landelijk interieur😍👌🏻
Doe zo verder!!!

Ik had zondag besteld en had het dinsdag in huis terwijl er op de site staat vandaag bestellen morgen in huis. Klopt dus niet beetje jammer. Ik had er haast bij. Anders had ik het wel ergens anders... Ik had zondag besteld en had het dinsdag in huis terwijl er op de site staat vandaag bestellen morgen in huis. Klopt dus niet beetje jammer. Ik had er haast bij. Anders had ik het wel ergens anders besteld.

Ylona Heijgelen

Zeer snelle levering. De materialen zaten goed ingepakt, echter de st. Mark had wel een beetje gelekt,maar door de bubbeltjes folie kwam het er niet doorheen. Helaas had de postbode mijn dure pakket... Zeer snelle levering. De materialen zaten goed ingepakt, echter de st. Mark had wel een beetje gelekt,maar door de bubbeltjes folie kwam het er niet doorheen. Helaas had de postbode mijn dure pakket beneden in mijn appartement gezet in de ce trsle hal waar iedereen het kan meenemen. Misschien handig als er getekend moet worden voor jullie pakketten.

Jullie doen wat je op je website zetten: vandaag bestelt morgen (minus zondag) in huis. Uitstekend!

Goed, snelle levering

Els Vaes

In een woord geweldig!
Super vriendelijk geduldig en perfecte uitleg, er wordt ook duidelijk aangegeven, te bellen of contact op te nemen bij vragen of onduidelijkheden

Prima product,snel bezorgd.

M Hergelink

Shabby Treats is een bedrijf met een goede en snelle service. Zelf vind ik de website erg prettig om door te kijken en met veel informatie. De gratis handleiding over de Annie Sloan Chalkpaint is... Shabby Treats is een bedrijf met een goede en snelle service. Zelf vind ik de website erg prettig om door te kijken en met veel informatie. De gratis handleiding over de Annie Sloan Chalkpaint is zeer nuttig.