9.6/10
Info Track en Trace

Goede uitleg over het te gebruiken product op de website.
Snelle levering.

Angelique Edd Prevenier

Super blij mee Mijn bank is erg mooi geworden

Heerlijk werken met deze verf.
Snel,dekt goed en chique.
Spettert niet.

Lydia

Het is een mooie diepe kleur kalk verf, prachtige tinten en het werkt heerlijk.

Vreselijk, vlekkerig en een absolute afrader.

Reactie Shabby Treats:

Beste Wendy. Jammer dat je niet gewoon contact met ons opneemt. De verf doet absoluut wat het moet doen. Maar zoals uit ons telefoongesprek bleek ben je gaan schuren. Daarna met witte verf gaan... Beste Wendy. Jammer dat je niet gewoon contact met ons opneemt. De verf doet absoluut wat het moet doen. Maar zoals uit ons telefoongesprek bleek ben je gaan schuren. Daarna met witte verf gaan verven. En door het schuren wat je niet moet doen. Is het hout gaan bloeden. Dit was niet nodig geweest en we hadden je makkelijk kunnen helpen om tot een prima resultaat te komen. Want bloedend hout kan je simpel oplossen. Jammer want we hadden je graag een mooi resultaat willen geven

Charlotte

Ervaring was zeker positief. Aardige dame aan de telefoon . Behulpzaam. Misschien iets meer over kleuren mengen op de site? Maar ik heb een leuk verhaal en ben dubbel blij met mijn kleur Tilton... Ervaring was zeker positief. Aardige dame aan de telefoon . Behulpzaam. Misschien iets meer over kleuren mengen op de site? Maar ik heb een leuk verhaal en ben dubbel blij met mijn kleur Tilton omdat ik naar Charleston ben geweest in Engeland . Het huis van schilderes Vanessa Bell. Daar komt deze kleur nl vandaan! Ik ben helemaal gek van Charleston en ook schilder ik stukken uit kamers van dit bijzondere huis. Het leuke is dat Annie Sloan ook helemaal bezeten is van deze betoverde plek en dus drie kleuren op de markt heeft gebracht. Hoe fijn! Elke keer als ik nu naar mijn nieuwe Tilton bank kijk denk ik aan mijn bijzondere bezoek daar dus dubbel dank je wel!! Groet,
Charlotte

Snelle levering, ruime keuze.

Huiskameratelier voor Tafelzaken

Duidelijke informatie, snelle service