9.6/10
Info Track en Trace

Jolanda

Erg tevreden over de site , staat duidelijk alles beschreven

Zeer goed en klantvriendelijk

Maak er wat moois van

Wat een supersnelle levering! Kan niet beter. Perfect verpakt . Jullie website is geweldig, de informatie die jullie geven is uitgebreid en goed. Ik kan voorlopig even aan de slag met mijn Annie... Wat een supersnelle levering! Kan niet beter. Perfect verpakt . Jullie website is geweldig, de informatie die jullie geven is uitgebreid en goed. Ik kan voorlopig even aan de slag met mijn Annie Sloan verf . Als ik weer nieuwe verf nodig heb weet ik jullie te vinden. Chapeau!

Jasper

Uitstekend. Snel geleverd, goed verpakt, juiste spullen.

Audrey Dorpel van

Het was goed goed gehopennadat mijn bestelling spoorloos was

E.Ezendam

Uitgebreide website en super service

Slechte ervaring, had een mail verstuurd na een bestelling over een levering. Niks meer op gehoord, voor de netheid had ik dit netjes gevonden. Denk niet dat ik er nog een keertje bestel. Had een... Slechte ervaring, had een mail verstuurd na een bestelling over een levering. Niks meer op gehoord, voor de netheid had ik dit netjes gevonden. Denk niet dat ik er nog een keertje bestel. Had een paar proefpotjes besteld omdat ik mijn gebouw wil gaan schilderen.

Reactie Shabby Treats:

Geachte mevrouw Disbergen. Wij hebben wel degelijk dezelfde dag contact met u opgenomen, maar u had op het contactformulier een fout email adres ingevuld, ja dan komt de mail niet aan. Kunnen wij... Geachte mevrouw Disbergen. Wij hebben wel degelijk dezelfde dag contact met u opgenomen, maar u had op het contactformulier een fout email adres ingevuld, ja dan komt de mail niet aan. Kunnen wij verder helaas niets aan doen.

Jean Venken

Snelle service

Corine

Ik ben heel erg tevreden over de service. Op donderdagmiddag Chalk Paint besteld en op vrijdag had ik het al binnen.