Mijn eerste bestelling bij jullie - nochtans kocht ik de Annie Sloan verf gewoon in de winkel. Super tevreden, snel verzonden, keurig met track en trace. En alles zo netjes verpakt! Een aanrader.
Janneke Van de groes
Duidelijke site. Snel geleverd.
Alles netjes en snel in orde!
Alleen online besteld. Alles vlekkeloos verlopen. Keurig een mail ter bevestiging gekregen en zelfde middag nog de producten die verzonden werden. Alles volgende dag in huis. Verf goed...Alleen online besteld. Alles vlekkeloos verlopen. Keurig een mail ter bevestiging gekregen en zelfde middag nog de producten die verzonden werden. Alles volgende dag in huis. Verf goed ingepakt en stevige doos.
Zeer netjes geholpen aan de telefoon. Eerlijk advies. Voor de eerste keer besteld. Nu nog afwachten of we het gewenste resultaat gaan behalen.
Positief
Een top webshop. Alles wat je nodig hebt hebben ze. Leveren binnen 1 dag en altijd bereikbaar voor een goed advies. Echt gedreven kundige, maar vooral lieve mensen die houden van hun vak. Een...Een top webshop. Alles wat je nodig hebt hebben ze. Leveren binnen 1 dag en altijd bereikbaar voor een goed advies. Echt gedreven kundige, maar vooral lieve mensen die houden van hun vak. Een aanrader voor idereen.
Snelle levering. Goede verpakking.
Margreet
Prima levering! Keurig op tijd, goed verpakt! Voldoet aan verwachting!