Geweldige verf om mee te werken! Makkelijk en zuinig in gebruik!
Petra matheeuwsen
De levering was super snel! Ook zeer netjes verpakt(wat ik ook belangrijk vind! nl niet in een overdreven grote doos maar correct in een passende doos). Ik heb de verf nog niet gebruikt maar zodra...De levering was super snel! Ook zeer netjes verpakt(wat ik ook belangrijk vind! nl niet in een overdreven grote doos maar correct in een passende doos). Ik heb de verf nog niet gebruikt maar zodra mijn gescheurde enkelbanden het toe laten ga ik beginnen! Met heel veel zin!!!!
Prima service, snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Daan
Ik heb wallpaint van Annie Sloan besteld en eerder de wallpaintbrush.
Top
Ofira Kok
Ik ben heel tevreden met de service! Na telefonisch contact over mijn bestelling die niet op tijd geleverd leek te worden, zijn ze meteen voor me aan de slag gegaan om uit te zoeken hoe dat kwam en...Ik ben heel tevreden met de service! Na telefonisch contact over mijn bestelling die niet op tijd geleverd leek te worden, zijn ze meteen voor me aan de slag gegaan om uit te zoeken hoe dat kwam en ik werd vriendelijk behandeld aan de telefoon en keurig teruggebeld nadat ze uit hadden gezocht wat er de hand was. Top!