9.6/10
Info Track en Trace

Goede snelle levering

Peet

Prima. Duidelijke site. Snelle levering.

Goed! Snelle levering, geen poespas.

Sylvia

Fijne webwinkel snelle levering en duidelijk omschrijving.

Dit keer via internet bij Shabby gekocht.Prima en snel!!

Snelle levering maar er staan geen retour gegevens op de site. Helaas minder goede ervaring wat communicatie betreft. Ook als je iets retour stuurde zou je gewoon professioneel en vriendelijk moeten... Snelle levering maar er staan geen retour gegevens op de site. Helaas minder goede ervaring wat communicatie betreft. Ook als je iets retour stuurde zou je gewoon professioneel en vriendelijk moeten antwoorden. En niet vragen waarom wil je het terugsturen, je hebt het nog maar net. Beter zou zijn. Jammer dat u het terug wilt sturen, mag ik vragen waarom? Dan had ik weer willen bestellen maar nu niet.

Reactie Shabby Treats:

Jammer dat u dat niet heeft gezien. Maar deze staan heel helder op onze pagina leveringsvoorwaarden.

Supersnelle levering. Producten met zorg verpakt.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Margrit Mensen

Mijn ervaring met Shabby Treats is heel goed.
De website was erg duidelijk en overzichtelijk.

Kim

Heb grote blikken muurverf en een aantal kleinere items besteld.
Ik had op zondag na 3 uur smiddags besteld en had de spullen op woensdag binnen.
Wat opviel was dat het pakket heel goed...
Heb grote blikken muurverf en een aantal kleinere items besteld.
Wat opviel was dat het pakket heel goed was ingepakt. Volledig ingetaped en veel piepschuim in de doos om de blikken te beschermen.
Spullen netjes overgekomen.
Verf voor houten meubel beviel goed!
Muurverf heb ik gebruikt met de annue sloan muurverfkwast op een muur met structuurverf. Dit bleek heel bewerkelijk omdat de dikke verf moeizaam tussen de structuurdeeltjes komt. Moest echt erin getamponneerd worden.
Met iets verdunnen van de verf ging dat wel beter. Het resultaat is wel erg mooi maar denk dat het idee van de annie sloan verf (textuur en authentiek effect) op een structuurmuur niet zo duidelijk naar voren komt en waarschijnlijk meer zichtbaar zal zijn op een gladde muur.
Zou zelf een volgende keer niet weer kiezen voor de combi van deze verf met kwast op eem muur met fijne structuurverf er al op.