9.6/10
Info Track en Trace

Kim

Super . Ik had u al een mail gestuurd met de voor en na foto.. heel erg blij

De schilder

Goede kwaliteit,snelle levering

Sofie van Straten

Binnen 10 minuten na mijn mailtje werd ik gebeld om zekerheid te krijgen over de spullen die ik wilde bestellen. Wat een vriendelijkheid!

Ingeborg

Supersnelle levering en op de site heb ik veel informatie plus instructiefilmpjes kunnen vinden. Het was de eerste keer dat ik met deze verf werkte en ik was heel blij met alle informatie.

Jessica van Ommen

Verf en wax netjes verpakt en keurig op rijd aangekomen. Eerst een klein potje gedaan om te proberen. Maar wat een mooie verf! Het kleine potje (250 ml chalk paint graphite) was voldoende om mijn... Verf en wax netjes verpakt en keurig op rijd aangekomen. Eerst een klein potje gedaan om te proberen. Maar wat een mooie verf! Het kleine potje (250 ml chalk paint graphite) was voldoende om mijn houten klepbank van 160 cm te verven. (1 laag) Direct een liter pot besteld, wat verft dat lekker weg.

Lisa

Geweldige wax die ze verkopen! Werkt zoals beschreven en geeft geweldig resultaat. Duidelijke gebruiksaanwijzing

Reeds tweemaal besteld en bestelling was er telkens razendsnel en helemaal correct!

Gerdien

Prima bedrijf. Snel en zonder gedoe geleverd! Top!

Bestelde artikelen, netjes ingepakt en snel bezorgd