Super duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd en goed verpakt
Mirjam
Snelle service, mooie website
Is alles wat het belooft. Het werkt erg dun. En ook bestellen gaat snel en volgende dag in huis. Alleen jammer dat het mij iedere keer niet lukt om roer stokjes te bestellen en die kun je er...Is alles wat het belooft. Het werkt erg dun. En ook bestellen gaat snel en volgende dag in huis. Alleen jammer dat het mij iedere keer niet lukt om roer stokjes te bestellen en die kun je er gratis krijgen. Maar verder helemaal goed en zal nog vaak aan kopen doen bij jullie.
Ammie
Uitgebreide omschrijving online, wat de keuze voor kleuren gemakkelijk maakte! Goede foto's vsn voorbeelden en effecten. De levering was zeer snel in huis!
Mooie website. De kleuren die we bestelden vanaf de kleurenkaart beoordeeld waren in het echt precies zoals verwacht. De bezorging was vlot als beloofd en het pakket keurig verpakt. We zijn...Mooie website. De kleuren die we bestelden vanaf de kleurenkaart beoordeeld waren in het echt precies zoals verwacht. De bezorging was vlot als beloofd en het pakket keurig verpakt. We zijn aangestoken door het Annie Sloan virus en bestellen de volgende keer beslist weer bij Shabby Treats..... wat n traktatie!