9.6/10
Info Track en Trace

Yvonne van den Hazel

Alleen maar goede

Super snelle levering, degelijk verpakt. Vriendelijke en fantastische service en uitleg via you tube.

Goede website met de juiste informatie over talloze producten

Nicoletta Moerkerken

Snelle afhandeling van de bestelling, overzichtelijke site.

Zeer goed. Alles netjes verpakt en snel geleverd.

(Bewerkt)

Artikelen worden verzonden als pakket, wat makkelijk en zelfs beter als brievenpost verstuurd kan worden. Dit is een verschil van 6,95 naar 0,70 cent. Hiervoor kan speciaal verzendmateriaal gebruikt... Artikelen worden verzonden als pakket, wat makkelijk en zelfs beter als brievenpost verstuurd kan worden. Dit is een verschil van 6,95 naar 0,70 cent. Hiervoor kan speciaal verzendmateriaal gebruikt worden (bubbels of karton).

Reactie Shabby Treats:

Vervelend om te lezen onze verzendkosten zijn erg helder. Wij versturen sjablonen enkel via koker of pakket. Omdat anders 80% van de sjablonen niet goed aankomen. Bij u bestelling was dat duidelijk... Vervelend om te lezen onze verzendkosten zijn erg helder. Wij versturen sjablonen enkel via koker of pakket. Omdat anders 80% van de sjablonen niet goed aankomen. Bij u bestelling was dat duidelijk hierop heb wij ook gelijk reactie gegeven nav uw email. Vervelend dat u ondanks dat ontevreden bent.

Nouschka

Goed verpakt en snelle levering super dus!

Werkt snel en makkelijk. Mooi resultaat

Zeer snelle levering en goed verpakt, zeer netjes