9.6/10
Info Track en Trace

Snelle levering en overzichtelijke site.

Maya berntsen

Prima, snel en goed product !

Kai Al Zubaidi

Zeer duidelijke en fijne site die je gelijk het vertrouwen geeft dat je er zonder problemen een bestelling kunt plaatsen.

Zeer tevreden

Annemieke Hooijberg

Ik bestel regelmatig verf

Ik heb tweemaal iets besteld.
De eerste keer een kleurenkaart en de tweede maal een kwast en een boek Kleurenrecepten.
Van het boek had ik verwacht dat er ook basisinformatie over het...
Ik heb tweemaal iets besteld.
Van het boek had ik verwacht dat er ook basisinformatie over het verven van muren in zou staan en dat miste ik.
Over de verf kan ik (nog) niet oordelen omdat ik die nog niet heb. Ik wilde me eerst oriënteren.

Marian de Brouwer

Goeie online uitleg en ook in de winkel (Nijkerk) deskundig en prettig geholpen

Prima, snelle service en goed verpakt

Leuke dingen....Anita van westrop

Ik ben in contact gekomen met Shabby via een cursus...ik was verkocht...ik maak nu ongelofelijke mooie dingen..het is een geweldige kalkverf snel droog waxen schuren je kunt met wat vegen van andere... Ik ben in contact gekomen met Shabby via een cursus...ik was verkocht...ik maak nu ongelofelijke mooie dingen..het is een geweldige kalkverf snel droog waxen schuren je kunt met wat vegen van andere kleur super mooie spullen maken..ik ben zo blij shabby ontdekt te hebben werk er nu 1 jaar mee en zou ook.geen ander merk willen uitproberen

Prima, snelle service en goed verpakt