9.6/10
Info Track en Trace

Ingrid van Zuilekom

De verf is goed bevallen hoewel er stond dat 1 liter voldoende was voor 12 vierkante meter klopt dat niet. We hebben nog een liter moeten bestellen om de keukenkastjes af te schilderen. Gelukkig... De verf is goed bevallen hoewel er stond dat 1 liter voldoende was voor 12 vierkante meter klopt dat niet. We hebben nog een liter moeten bestellen om de keukenkastjes af te schilderen. Gelukkig kwam de bestelling de volgende ochtend binnen. Het resultaat is heel mooi geworden.

Snelle en correcte levering.
Goed product.

Patricia Bonny

Hallo, met plezier geef ik jullie graag mijn feedback :-) Dit is een aantal jaren dat ik werk met Annie Sloan Chalk Paint en ik kan het aan iedereen aanraden. Bij mij was dit als hobby begonnen maar... Hallo, met plezier geef ik jullie graag mijn feedback :-) Dit is een aantal jaren dat ik werk met Annie Sloan Chalk Paint en ik kan het aan iedereen aanraden. Bij mij was dit als hobby begonnen maar is ondertussen een uitgelopen hobby geworden. Met deze verf kan men nu eens alles maar dan ook alles verven ... Heb al andere krijtverf geprobeerd uit nood omdat ik geen A. Sloan verf meer had maar is belange niet hetzelfde en daarom blijf ik nu en voor altijd alleen nog maar ANNIE SLOAN gebruiken. Gewoon TOP !!! Groetjes Patricia

Marrie Janne

Super, precies zo als ik het in gedachten had en wilde hebben.

Debby Luijten

Goed , snel klantvriendelijk

Prima, bij alle vragen prima uitleg, snelle service dat is echt super

Het mag iets persoonlijker

Marjolein Woerlee

Supersnelle levering

Snelle levering en goede informatie bij producten.