9.6/10
Info Track en Trace

Sandra

Super tevreden! Snelle verwerking en bezorging.

G.Kos

Ik ben zeer tevreden over het product.Ik heb mijn bed en linnenkast met jullie verf overgeschilderd en dat geweldig mooi geworden,het is net of het nieuw is.Het is niet zo van dat is zo gebeurd,want... Ik ben zeer tevreden over het product.Ik heb mijn bed en linnenkast met jullie verf overgeschilderd en dat geweldig mooi geworden,het is net of het nieuw is.Het is niet zo van dat is zo gebeurd,want het is nog best wel veel werk.Maar het eindresultaat is fantastisch!!!!!.Ik wil even een tip geven aan andere klanten,om gelijk de goede kwasten erbij te kopen.Ook via deze site en niet gaan schilderen met goedkope kwasten.

Snelle levering, goed product en je mag altijd contact opnemen als je vragen hebt!!!

R. Boselie

Mooie producten met een super service en vriendelijke communicatie!!!

Altijd snel en ze verzenden de juiste materialen. Verpakking mag wel iets minder alleen (kleine tip).

Cristina C

Prima, snelle levering

Conny Rietveld

(Bewerkt)

Voor de eerste keer hier verf besteld. Ik gebruik al jaren deze verf, helaas is mijn winkeltje ermee gestopt, vandaar nu via internet.
Na ontvangst en opening blik bleek dat ik een oude verf...
Na ontvangst en opening blik bleek dat ik een oude verf heb ontvangen, verf is amper nog te gebruiken..
Nadat ik mijn feedback had geplaats heeft Shabby Treats contact met mij opgenomen, wat getuigd van betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Waar het probleem heeft gelegen blijft een raadsel maar Shabby Treats heeft dit naar tevredenheid opgelost, ik kan er niets anders van zeggen. Dikke pluim.

Susan van der Wijst

Snelle en goede levering

Fijne webshop. Makkelijk te bestellen en snel in huis

Snelle levering.