Goed maar clear wax op old White geeft niet effect wat ik had verwacht. Ik heb een bruine leren stoel met old White geverfd en na lang drogen weinig clear wax toegepast. De vegen van de wax blijven...Goed maar clear wax op old White geeft niet effect wat ik had verwacht. Ik heb een bruine leren stoel met old White geverfd en na lang drogen weinig clear wax toegepast. De vegen van de wax blijven zichtbaar. Dat is jammer.
Voor de eerste keer besteld, goed geleverd
tineke havekes
Het was mijn eerste bestelling bij Shabby Treats en een geweldige service!
Goede informatie en zeer snelle levering.
Angelien (Vabrum)
Heb het nog niet gebruikt maar ga er aankomende week mee aan de slag, ben benieuwd.
Het was echt even zoeken naar info over wax of lak op kaal hout. De technieken via de site mag ook iets uitgebreider. Dit kan iets beter vind ik. Ik heb mijn boeken uitgeleend , aan wie is de...Het was echt even zoeken naar info over wax of lak op kaal hout. De technieken via de site mag ook iets uitgebreider. Dit kan iets beter vind ik. Ik heb mijn boeken uitgeleend , aan wie is de vraag, ze zijn prijzig dus zoek nu op internet. Voor de rest fantastisch.
Marjo
Duidelijke site met veel keus en uitleg.
Annemiek
Via google op de site terecht gekomen en helemaal verkocht. Goed idee de filmpjes ik heb ze bekeken en er van geleerd. Ook de kleurenkaart eerst bestellen was een goede tip! Gewoon super...Via google op de site terecht gekomen en helemaal verkocht. Goed idee de filmpjes ik heb ze bekeken en er van geleerd. Ook de kleurenkaart eerst bestellen was een goede tip! Gewoon super tevreden dus.