Info op de website
Uitstraling van onze club
Kwaliteit van de mesjes
8.2/10

Fijne producten, goeie service!

Scheert prettig en goed!

Beste Tijn,
Beste Tijn,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat ons priduct prettig en goed scheert! Zo horen we het graag! We werken er hard aan om de kwaliteit hoog te houden. :-) Mocht je ooit vragen of opmerkingen hebben, maak dan gerust contact met ons.

Marcel

Snel bot

Peter-Paul Oostveen

Goede mesje, lekker glad

Kwaliteit mesjes

Hartelijk bedankt voor je review!
Dat we een 10 als score mogen ontvangen van je zegt al heel veel! We zijn enorm blij met je feedback . :-) Mocht je ooit eens vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust even weten!

Goede kwaliteit mesjes

De keuzes

Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product! Je feedback waarderen we enorm! :-)
Groeten, August van ShavrsClub

Frank

Handig het komt gewoon thuis

Goed handvat

Beste Frank,
Beste Frank,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te weten dat je tevreden bent met ons product! Wat betreft het uitspoelen van onze mesjes kan je die gemakkelijk onder de kraan spoelen en daarbij de afstand tussen het mes en de kraan zo groot mogelijk houden, waardoor het water harder valt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben neem gerust contact met ons op. https://www.shaversclub.nl/contact/

Rene

Prima service en levering

nette prijs

Beste Rene,
Beste Rene,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te mogen weten dat je tevreden bent met de service, de levering en de prijs van ons product. Je feedback is zeer gewaardeerd! :-)

I. Visser

Ik ben zeer tevreden over de mensen en de producten van Shaversclub.

Het contact via chat verloopt snel en de hulp die me werd aangeboden vind ik ronduit positief.

Bester I. Visser,
Hartelijk bedankt voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Wat fijn dat je tevreden bent met de service/hulp die wij jou hebben aangeboden. :-)
Groeten, Leroy van...
Bester I. Visser,
Groeten, Leroy van ShaversClub

Henk

Na ontevreden te zijn geworden met de produkten in de supermarkt die steeds hun systeem wijzigden kwam ik bij Shaversclub terecht. Ik was klaar met steeds veranderende systemen, steeds naar de... Na ontevreden te zijn geworden met de produkten in de supermarkt die steeds hun systeem wijzigden kwam ik bij Shaversclub terecht. Ik was klaar met steeds veranderende systemen, steeds naar de winkel en uiteindelijk niet al te goede kwaliteit mesjes. Nu, een jaar, later ben ik echt super tevreden met de zowel de produkten als de snelle service als iets even mis gaat. No nonsens en altijd op tijd per post je spullen in huis.

Snel antwoord op een vraag en problemen (als ze er al zijn) worden zonder gedoe snel opgelost.

Beste Henk,
Beste Henk,
Hartelijk bedankt voor je bericht!
We zijn heel blij om te horen dat onze producten en de service die wij bieden jou bevallen! Je feedback waarderen we enorm. We werken er heel hard aan om onze producten en service zo te behouden en eventueel te verbeteren als nodig. :-)

GH van Ginkel

Dit bevalt mij heel goed

De vlotte service en snelheid

Beste GH van Ginkel,
Hartelijk bedankt voor je bericht!
Het is heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en ons product, Je feedback waarderen we enorm! :-)
Groeten,...
Beste GH van Ginkel,

Rob van Dam

Prima, goede service

Alles in orde, prima producten, goed contact

Beste Rob,
Hartelijk bedankt voor je review!
We zijn heel blij met je feedback, dit geeft kracht om het werk voort te zetten! Fijn dat je op zo een manier ons promoot! :-)
Groeten,...
Beste Rob,