9.6/10
Levering eindproduct
Nakomen van de afgesproken levertijd
Offerte procedure

Had een bestelling bij jullie gedaan van 15 hoodies met bedrukking

Het was snel klaar.

Marinda Neerings

Heel vriendelijk geholpen met mijn vragen over de telefoon. Goed mee gedacht door het team van shirts enzo. Er werd telefonisch contact opgenomen om mijn mening te vragen en of ik akkoord ging, dit... Heel vriendelijk geholpen met mijn vragen over de telefoon. Goed mee gedacht door het team van shirts enzo. Er werd telefonisch contact opgenomen om mijn mening te vragen en of ik akkoord ging, dit vond ik heel fijn. Snelle levering.

Goed mee gedacht en heel vriendelijk, goede terugkoppeling met de klant.

Martin

Vlot geregeld en keurig afgehandeld. Voor herhaling vatbaar.

Goede ervaring, zeer geduldig toen ik mijn bestanden maar niet in het juiste type aanleverde en mooie shirts snel geleverd toen het rond was!

Rina's Beauty & Massage

Uitstekende service en snelle levering

Kwaliteit shirts is zeer goed

Schildersbedrijf Bert Zwart

Kwaliteit staat voorop bij shirtsenzo. En snelle afhandeling van bestelling is ook zeer prettig. Een aanrader!!!!

Kay Sthijnenbosch

snel mail/ contact wisseling

snelle reactie op mail

Henk Jansen

Snel en makkelijk bestellen

Naomi

Leuke website makkelijk artikelen te bestellen. Mijn bestelling zag er kwalitatief goed uit. Ook werd ik goed geholpen nadat ik mijn bestelling had geplaatst.
Al met al ben ik zeer...
Al met al ben ik zeer tevreden!

Goede service, goede producten.