Fotopresentatie
Communicatie

Esmeralda Emaus

Prettige ontvangst en gemoedelijke sfeer

Prettige ontvangst en gemoedelijke sfeer

De presentatie digitaal thuis kunnen bekijken en dan in de winkel de daadwerkelijke foto's bepalen

N.J.W.M. Gerritsen

Leuk en veel aandacht.

Leuk en veel aandacht.

Meer mogelijkheden van aantal foto´s op plexiglas

Amy Groenendijk

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik ben geholpen en het eindresultaat van de foto's

Sterke punten:

Eigenlijk niets. Misschien visagie aanbieden voor als mensen daarom vragen.

Amy Gozeling-Marselje

Een enorm leuke ervaring, leuke sfeer en mooie foto's

Een enorm leuke ervaring, leuke sfeer en mooie foto's

Niks

Em

De foto's zijn spontaan en vanuit verschillende hoeken genomen

De foto's zijn spontaan en vanuit verschillende hoeken genomen

Een van de achtergronden is geel, dat zou ik in een andere kleur schilderen

Karina

Gewoon leuk

Gewoon leuk

Op de website staat neem attributen mee, maar in de studio zijn er genoeg.

Patrick Kops

Wij vonden het leuk en er heerste een ontspannen sfeer.

Sterke punten:

Wij vonden het leuk en er heerste een ontspannen sfeer.

Wat meer afwisseling qua achtergrond misschien.

Nicole

Erg enthousiaste mensen.

Erg enthousiaste mensen.

Parkeren voor de deur.

Inge

Dit is al de derde keer dat we hier zijn en het bevalt heel goed! De medewerkers zijn heel vriendelijk en gastvrij, de foto's zijn van goede kwaliteit en er is veel variatie in poses die worden... Dit is al de derde keer dat we hier zijn en het bevalt heel goed! De medewerkers zijn heel vriendelijk en gastvrij, de foto's zijn van goede kwaliteit en er is veel variatie in poses die worden aangeboden!

Sterke punten:

Ik zou de hoeken van de plinten in de foto-uitzoekruimte laten maken en ik zou foto's maken bij de muur met krijttekeningen, want die ziet er echt heel leuk uit!

Judith

Goede service, veel geduld, toen de eerste shoot niet helemaal goed ging stelden jullie zelf voor om nog een keer terug te komen, vriendelijk personeel